Deze deurbel laat je overal ter wereld weten wie er voor je deur staat

Foto: Ding

Verwacht je een pakketje, maar wil je wel even tuinieren of een blokje om? Dan biedt de simpele, maar slimme deurbel Ding uitkomst. Met deze bel mis je nooit meer iemand die voor je deur staat, ook al ben je niet thuis.

De deurbel Ding is verbonden met een app op je smartphone. Als iemand aanbelt, rinkelt niet alleen de deurbel, maar ook je mobiele telefoon. Vervolgens kun je, waar ter wereld je ook bent, bellen met de persoon die voor je deur staat. Deze functie is niet alleen handig als je de hort op bent, maar ook als je wilt weten of het veilig is om de deur open te doen.

Verder is het mogelijk om de deurbel op stil te zetten, als je bijvoorbeeld wilt voorkomen dat je baby wakker wordt gemaakt door gerinkel.

Naast dat de makers van Ding veel tijd hebben gestoken in de functies die de bel allemaal biedt, hebben ze ook veel aandacht besteed aan het ontwerp ervan. De bel en de bijbehorende speaker zijn smal en simpel en worden in verschillende kleuren geleverd.

Degenen die Ding willen aanschaffen, kunnen dat doen via de crowdfundingwebsite Kickstarter. De bel kost 119 dollar, dat is omgerekend 106 euro. De eerste levering wordt in augustus 2017 verwacht.