Onmisbare apps voor tijdens de feestdagen

Foto: Christmas Food Fever Cooking Maker

De kerstdagen zijn een van de meest chaotische dagen van het jaar. Zorg dat je deze drie applicaties apps in ieder geval al gedownload hebt op je telefoon, zodat je niet achter je kind aan hoeft te rennen tijdens het bereiden van het kerstdiner. Zo kan je in alle rust een gezellige sfeer in huis creëren.

Christmas Photo Frames

Geef je foto’s een feestelijk kersttintje. Of het nou een selfie is of een foto van het kerstdiner; deze applicatie heeft een hoop filters, stickers en frames. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store. Voor tachtig cent kun je de app upgraden.

Fire Place HD

De app Frire Place HD zorgt voor extra sfeer in huis. De applicatie tovert je smartphone of tablet om naar een fictief haardvuur, inclusief de knisperende geluiden. Met een smart TV of chromecast kun je de openhaard ook op je televisie inschakelen. Ideaal als je geen openhaard in huis hebt. De app is gratis te downloaden in de Play- en App Store.

Christmas Food Fever Cooking Maker

Wil je de kinderen bezig houden terwijl je zelf het kerstdiner aan het voorbereiden bent? Download dan het spel Christmas Food Fever Cooking Maker. Met dit spelletje kunnen kinderen door middel van opdrachten zelf hun kerstgerechten klaarmaken op de iPad. De app is gratis te downloaden in de App Store.