Bayern incasseert met late 3-3 bij Frankfurt volgende tegenslag

06 okt , 18:19 Voetbal
anp061024118 1
FRANKFURT (ANP) - Bayern München is in de slotminuten van het competitieduel bij nummer 3 Eintracht Frankfurt tegen een volgende tegenvaller aangelopen. De Egyptenaar Omar Marmoush profiteerde in de blessuretijd met de 3-3 van slecht verdedigen bij de ploeg van trainer Vincent Kompany, die nu alleen op basis van doelsaldo nog RB Leipzig van de koppositie afhoudt.
Bayern was er afgelopen week in de duels met Aston Villa (1-0) en kampioen Bayer Leverkusen (1-1) al niet in geslaagd te winnen. Die duels betekenden voor Kompany het eerste puntenverlies in de Bundesliga en Champions League als trainer van Bayern.
Verdediger Kim Min-jae zette Bayern na een kwartier van dichtbij op voorsprong in Frankfurt, na breed leggen van Thomas Müller. Marmoush maakte zeven minuten later gelijk door vanuit een moeilijke positie raak te schieten, waarna hij tien minuten voor rust Bayern-verdediger Dayot Upamecano verschalkte en Hugo Ekitike in staat stelde om de 2-1 te maken. Drie minuten later maakte Upamecano zijn fout goed door van dichtbij alweer gelijk te maken.
Michael Olise schoot in de 53e minuut met links overtuigend raak voor de 3-2, zijn vierde competitietreffer van het seizoen. Marmoush vierde zijn late gelijkmaker met de uitzinnige thuisfans door zijn shirt uit te trekken.