Brazilië pakt op de valreep belangrijke punten in WK-kwalificatie

11 okt , 7:25 Voetbal
anp111024067 1
SANTIAGO (ANP/RTR) - Brazilië heeft op de valreep drie belangrijke punten gepakt in het WK-kwalificatieduel met Chili. De 'Seleção' won de wedstrijd in Santiago met 2-1, dankzij een treffer van Luiz Henrique in de laatste minuut.
Brazilië had vier van zijn laatste vijf wedstrijden in de Zuid-Amerikaanse groep verloren. De ploeg keek in Chili al vroeg tegen een achterstand aan, nadat Eduardo Vargas in de tweede minuut de score had geopend. Debutant Igor Jesus maakte vlak voor rust gelijk, waarna invaller Henrique de eindstand op het bord zette.
Brazilië klom met de zege naar de vierde plaats in de poule, met 13 punten uit negen duels. Koploper Argentinië heeft 19 punten. De ploeg van Lionel Messi bleef in de uitwedstrijd tegen Venezuela steken op 1-1. Messi, terug na blessureleed, tekende voor de assist bij de treffer van Nicolás Otamendi.