Feyenoord swingt naar ruime uitzege op Go Ahead Eagles: 1-5

19 okt , 20:56 Voetbal
anp191024157 1
DEVENTER (ANP) - Feyenoord heeft de Eredivisie na de interlandbreak hervat met een overtuigende uitzege op Go Ahead Eagles. De Rotterdammers swingden in de Adelaarshorst van Deventer en wonnen met 5-1. Ibrahim Osman, Antoni Milambo en Quinten Timber scoorden voor rust, Ayase Ueda en Julián Carranza waren in de tweede helft trefzeker. Invaller Oliver Edvardsen redde tien minuten voor tijd de eer voor de thuisploeg.
De club van trainer Brian Priske profiteerde van de nederlaag van AZ tegen koploper PSV en klom naar de derde plaats met 16 punten uit acht duels. Feyenoord is met vier overwinningen en vier gelijke spelen dit seizoen nog altijd ongeslagen. De Eagles handhaafden zich ondanks het verlies op de zevende plaats.