Hongarije op gelijke hoogte met Oranje na zege op Bosnië

14 okt , 20:49 Voetbal
anp141024200 1
ZENICA (ANP) - Hongarije heeft in de wedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina de eerste zege geboekt in de Nations League. De ploeg, die afgelopen vrijdag nog 1-1 speelde tegen Nederland, won in Zenica met 2-0.
Aanvoerder Dominik Szoboszlai opende in de eerste helft de score voor Hongarije. In de tweede helft maakte hij uit een strafschop de tweede treffer. De thuisploeg kon die achterstand niet meer goedmaken.
Hongarije komt door de zege op 5 punten in de groep met Duitsland en Nederland. Dat zijn er evenveel als Nederland, maar Oranje heeft een beter doelsaldo. Duitsland leidt met 10 punten. De ploeg van bondscoach Marco Rossi speelt in november nog uit tegen Nederland en thuis tegen Duitsland.