Geen winnaar in topper tussen Internazionale en Juventus

27 okt , 19:14 Voetbal
anp271024125 1
MILAAN (ANP) - De topper in de Serie A tussen Internazionale en Juventus heeft geen winnaar opgeleverd. Het duel in Milaan eindigde in 4-4. Denzel Dumfries maakte een treffer voor de thuisploeg.
Inter en Juventus raken door het gelijkspel verder achterop bij koploper Napoli. De club uit Napels won zaterdag met 1-0 van Lecce en heeft 22 punten. Inter staat tweede met 18 punten en Juventus derde met 17 punten.
De thuisploeg, met Dumfries en Stefan de Vrij in de startopstelling, kwam na een kwartier op voorsprong. Piotr Zielinski benutte een strafschop na een overtreding op Marcus Thuram. Dusan Vlahovic maakte enkele minuten later gelijk voor Juventus, waar de geblesseerde Teun Koopmeiners nog ontbrak. Timothy Weah zette de bezoekers zelfs op voorsprong. Toch ging Inter met een voorsprong de rust in. Henrikh Mkhitaryan schoot de 2-2 binnen en Zielinski kon na een overtreding op Dumfries opnieuw scoren vanaf de penaltystip.
Met een doelpunt van Dumfries uit een corner leek Inter een veilige voorsprong te hebben. Invaller Kenan Yildiz scoorde in de slotfase echter nog twee keer en hield zo de ongeslagen status van Juventus in de Serie A in stand.